Bijzondere urnen van metaal

Klik op foto voor informatie

Bijzondere metalen urnen met klein as reservoir

Deze kleine urnen van metaal ogen niet als een urn en zijn geschikt voor gedeeltelijke as bewaring, voor een bijzondere plek in huis.

Een bijzondere wijze van gedenken met een symbolische boodschap, relaterend aan het leven en uw relatie met de dierbare overledene.

Symboliek op abstracte, bijzondere wijze vertaald in urn

De symboliek is op abstracte en bijzondere wijze kundig vastgelegd in de gedenk urnen. Denkt u hierbij bijv. aan ‘Verbondenheid’.

Maar ook ‘Muziek in al zijn facetten en levenslust’.

De metalen kunstobjecten in fijn geborsteld rvs zijn allen ambachtelijk, geheel met de hand, vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit uit de Verenigde staten alsmede ons eigen Nederland.

Het urn gedeelte is o.a. gesitueerd in de sokkel van de kunstzinnige gedenktekens.

Bij de gitaar urn zit deze in de gitaar zelf. Weer een ander kunstobject kunnen we voorzien van kleine as buisje(s).

Het gaat hoofdzakelijk hierom dat het goed voelt als gedenkobject, vaak niet eens over de hoeveelheid as die bewaard kan worden in het kunstwerk.

Een bijzondere metalen urn, maar geen échte urn

Een bijzondere stalen urn, maar ook weer geen échte urn … , maar wel een heel bijzonder eerbetoon aan diegene die u moet missen!

Maar ook een bijzonder gedenkteken voor u zelf, als steuntje in de rug tijdens het verwerkingsproces!

Verzending van bepaalde urnen is mogelijk

De bijzondere gedenk urnen kunnen wij niet allemaal verzenden. Slechts de kleinere gedenkobjecten kunnen per post worden verzonden. Voor de andere gedenk urnen zou u het beste persoonlijk naar Heythuysen kunnen komen.

Andere bijzondere urnen van metaal

Voor andere bijzondere urnen van metaal waarbij u qua vormgeving niet aan een urn denkt, maar alleen aan een kunstobject kunt u ook nog even kijken op deze pagina alsook hier