Kleine glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Kleine urnen van glas, mond geblazen en handgemaakt

Deze kleine urnen van glas d.w.z. hoogwaardig mond geblazen kristalglas, volledig op traditionele wijze met de hand gemaakt, zijn erg stijlvol.

In het glas van de bolvormige kleine urnen is op creatieve wijze bladgoud aangebracht en mooie druppels aan de onderzijde. Dit geeft een prachtig resultaat, met name onder invloed van licht.

Het is mogelijk om een ledverlichtingsplateau onder de urn te plaatsen, die de druppels, met name s’ avonds,  op prachtige wijze uitlicht.

De matte glazen urnen daarentegen zijn ook erg mooi en bevatten een stop van helder glas in een andere kleur. Deze vormt een prachtig harmonieus geheel met de urn.

Stijlvolle glazen urnen voor gedeeltelijke asbewaring

De kleine glazen urnen, die van alle gedenkobjecten nog het meest doen denken aan een traditionele urn qua vormgeving, zijn veelal geschikt voor gedeeltelijke asbewaring.

Hecht u wat meer aan traditie, maar zoekt u een wat meer eigentijdse stijlvolle urn, die integreert in uw interieur en ietwat ‘kleurrijker’ is, zijn deze mond geblazen kleine glazen urnen een mooi alternatief.

Verzending is eventueel mogelijk

We kunnen de bolvormige urnen eventueel naar u toe verzenden. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. Hierbij is het mogelijk het pakketje te volgen via Postnl.nl