Kleine glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Kleine urnen van glas, mond geblazen en handgemaakt

Deze kleine urnen van glas d.w.z. hoogwaardig mond geblazen kristalglas, die volledig op traditionele wijze met de hand gemaakt zijn, zijn erg stijlvol.

De abstracte vormgeving van een vaas bevat in het midden een smal reservoir in andere kleurstelling. Een reservoir wat transparant is en waar men de as dus wel door het glas ziet.

Grote klasse in kwaliteit glas en design

De kleuren van het glas harmoniëren prachtig met elkaar en geven het gedenkobject veel allure. De strakke lijnen van het slijpwerk rondom is erg stijlvol tot stand gebracht door meesterslijpers in glas. Het is juist die combinatie van het mooie traditioneel geblazen kunstwerk met het sublieme slijpwerk, wat de kunstobjecten tot grote klasse maakt.

De matte glazen urnen daarentegen zijn ook erg mooi en bevatten een stop van helder glas in een andere kleur. Deze vormt een prachtig harmonieus geheel met de urn. De as is in dit genre urnen van glas niet of nauwelijks zichtbaar.

Stijlvolle glazen urnen voor gedeeltelijke asbewaring

De kleine glazen urnen zijn slechts geschikt voor gedeeltelijke asbewaring. Symbolisch gezien mooie kunstwerken met in het ‘hart’ van het kunstobject de as van een dierbare. Betekenisvol alleszeggend ‘Je bent en blijft in mijn hart, voor altijd …’

Hecht u wat meer aan traditie, maar zoekt u een wat meer eigentijdse stijlvolle urn, die integreert in uw interieur en ietwat ‘kleurrijker’ is, dan zijn deze mond geblazen kleine glazen urnen een mooi alternatief.

Ook nog andere soort kleine glazen urnen

Zoekt u nog een andere soort kleine urn voor een dierbare, kijkt u dan bijv. op de pagina van kleine unieke urnen van glas

Verzending van gedenkobjecten is eventueel mogelijk

We kunnen de gedenkobjecten van glas eventueel naar u toe verzenden. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. Hierbij is het mogelijk het pakketje te volgen via Postnl.nl