Gedenk tekens vogels

Klik op foto voor informatie

Gedenk tekens met vogels van metaal

Deze gedenk tekens met vogels van metaal kunnen deels binnen, maar ook deels buiten worden geplaatst, mits op een beschutte plek.

Stuk voor stuk kunnen deze kunstwerken als bijzondere gedenkobjecten worden betiteld. Dat wil zeggen qua symboliek in combinatie met de prachtige vormgeving in hoogwaardig metaal.

Bijzondere gedenkobjecten met symboliek ‘Samenkomst en afscheid’

De bijzondere gedenkobjecten staan symbolisch voor ‘samenkomst, voor een afscheid naar de nieuwe bestemming’.

De scholende vogels, vliegend in grotere zwermen of scholend met meerdere zittend op een tak bij elkaar, kunnen worden geïnterpreteerd voor de samenkomst van geliefden, vrienden en bekenden van de dierbare overledene, die afscheid komen nemen alvorens deze zijn of haar weg gaat vervolgen naar de nieuwe bestemming, terug naar De Bron.

Ambachtelijk vervaardigde gedenk tekens

Alle gedenk tekens zijn geheel ambachtelijk, met de hand vervaardigd. In enkele gevallen is het mogelijk om een vogel voorzichtig los te koppelen van het geheel en deze wat hoger te hangen.

Symbolisch natuurlijk uitbeeldend ‘de reis terug naar De Bron’, die eenieder weer alleen moet gaan vervolgen.

Alle kunstzinnige gedenkobjecten voor aan de wand kunnen aan de achterzijde worden voorzien van een klein asbuisje.

In de holle sokkels van de staande gedenk tekens, met vogels die samenkomen, kan eventueel ook as worden bewaard.

Verzending per post is niet mogelijk

Helaas is het niet mogelijk om deze gedenk tekens per post te verzenden. U gelieve hiervoor naar Heythuysen te komen. De gedenkobjecten zijn voorradig, mits anders vermeld.

Bent u wegens uitzonderlijke omstandigheden niet in staat om persoonlijk te komen, proberen wij altijd in overleg naar een oplossing te zoeken om u te kunnen helpen.