Mini urnen met vogel

Klik op foto voor informatie

Mini urnen met glazen vogels

Deze collectie mini urnen met vogels in glas is relatief groot, waarbij u de keuze kunt maken uit diverse kleuren vogels in kristalglas. De vogels zijn volledig met de handgemaakt en daardoor is elk exemplaar geheel uniek.

Vogels als symbolische ‘Boodschappers van de Andere Wereld’

De vogel is van oudsher symbolisch gezien ‘De Boodschapper van de Andere Wereld’. Velen zeggen duidelijk herkenning in de vorm van een teken te hebben gekregen van een dierbare overledene.

Bovendien zijn de meeste vogels alom geliefd in en rondom het huis. Velen hebben er zelfs een mooie hobby van gemaakt met een prachtige voliére in de tuin, zelfs met kleurrijke exotische vogels.

Onze collectie mini urnen met vogels is kleurrijk, maar ook stijlvol en hierdoor voor elk wat wils.

Mini urnen van natuursteen

De mini urnen zelf zijn gemaakt van zwart marmer. Onderin deze sokkels bevindt zich het kleine asreservoir wat gedicht kan worden met een dopviltje en daarover heen een zelfklevend plakviltje.

U kunt eventueel zelf dus de as plaatsen in deze ruimte, indien u dit zou wensen. Wij verzorgen het echter ook graag voor u als een gratis service bij aankoop van een urn.

Verzending van de vogel-urnen is mogelijk

Het is een optie om de mini urnen met de vogels te bestellen, waarna wij deze naar u toe verzenden. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten.