Mini urnen met vogel

Klik op foto voor informatie

Mini urnen met glazen vogels

Bij onze mini urnen met vogels in glas kunt u uw keuze maken uit diverse vogels in fusing glas alsook vogel urnen in kristalglas met natuurstenen sokkels.

De vogels zijn volledig met de handgemaakt en daardoor is elk exemplaar geheel uniek.

Vogels als symbolische ‘Boodschappers van de Andere Wereld’

De vogel is van oudsher symbolisch gezien ‘De Boodschapper van de Andere Wereld’. Velen zeggen duidelijk herkenning in de vorm van een teken te hebben gekregen van een dierbare overledene.

Bovendien zijn de meeste vogels alom geliefd in en rondom het huis. Velen hebben er zelfs een mooie hobby van gemaakt met een prachtige volière in de tuin, zelfs met kleurrijke exotische vogels.

Onze collectie mini urnen met vogels is kleurrijk, maar ook stijlvol en hierdoor voor elk wat wils.

Glazen mini urnen met vogels in fusing glas

Onze glazen mini urnen met veelal vogels in vlucht, vogels die gaan vertrekken naar een andere bestemming, zijn gemaakt in fusing glas.

Het zijn stuk voor stuk unieke gedenkobjecten met diverse soorten vogels waar men affiniteit mee heeft gedurende het aardse leven. Zo hebben we door onze glaskunstenares duiven, roodborstjes, kolibries, Japanse nachtegalen, kanaries, uilen en arenden laten maken.

De vogels zitten aan de achtergrond vast via een klein as reservoir voor symbolisch een beetje as te bewaren. De achtergronden met de gegraveerde bomen in het glas zijn gemaakt van dik reliëfglas hetgeen in bepaald licht een beetje groenachtig overkomt (zie foto’s).

Vogel urnen van kristalglas met marmer

De mini urnen met vogels van kristalglas zijn gemaakt met sokkels van zwart marmer. Onderin deze sokkels bevindt zich het kleine as reservoir wat gedicht kan worden met een viltdopje en daarover heen een zelfklevend plakviltje.

U kunt eventueel zelf dus de as plaatsen in deze ruimte, indien u dit zou wensen. Wij verzorgen het echter ook graag voor u als een gratis service bij aankoop van een urn.

Andere urnen van glas met vogel

Op de voorgaande pagina vindt u nog meer soortgelijke urnen met glazen vogel. Klikt u hier om daar naar toe te gaan.

Verzending van de glazen urnen is mogelijk

Het is een optie om de mini urnen met de vogels te bestellen, waarna wij deze naar u toe verzenden. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten.