Stijlvolle metalen urnen voor binnen- en buitenshuis

Klik op foto voor informatie

Stijlvolle metalen urnen voor binnen en buiten

Deze stijlvolle metalen urnen in de vormen van een roos en tulp in zwart/wit zijn geschikt voor binnen- en buitenshuis. De bloemknop bevat het as reservoir van zo’n 0,5 liter, hetgeen betekent dat gedeeltelijk de as van een volwassen persoon erin bewaard kan worden.

Symboliek voor ‘Liefde, schoonheid, geloof, vertrouwen’

Symboliek van een roos staat voor ‘Liefde, schoonheid en genegenheid. De hartvormige blaadjes van de roos alsmede de blaadjes onder de roos hebben betekenis van ‘Liefde en vertrouwen’.

Symboliek van een tulp staat voor ‘Verklarende liefde en geloof’. In het voorjaar laat ze in bloei haar volle schoonheid zien. De tulp is bovendien het nationale symbool van Nederland.

Stalen urnen met certificaat

Alle stalen urnen worden geleverd met certificaat.

Ze zijn voorzien van een poedercoat finishing in hoogwaardige kwaliteit, die hierdoor ook in de tuin geplaatst kan worden. De urn kan worden gevuld aan onderzijde en nadien gedicht met een rvs plaatje, waarop eveneens het certificaatnummer is gegraveerd.

Het advies is om een urn voor buiten plaatsing vast te schroeven op een bijpassende sokkel of ander oppervlak, zodat deze ook blijft staan bij onstuimiger weer. Hiervoor kunnen we een kleine aanpassing laten doen door een schroefdraad onder de urn te monteren. De urn moet dan wel besteld worden en kan niet direct uit voorraad worden geleverd.

Verzending van deze stijlvolle urnen is mogelijk

Verzending van deze stijlvolle urnen is mogelijk, indien het te ver reizen is voor u om naar Heythuysen te komen.

Ook leverbaar in grote urnen voor volledige as te bewaren

Deze urnen zijn ook leverbaar in groter formaat voor de volledige as te kunnen bewaren van een volwassene. Klikt u hier voor deze collectie grote urnen.