Duo urnen met vogels in glas

Klik op foto voor informatie

Glazen duo urnen met vogels

Deze duo urnen met vogels in glas zijn gemaakt voor kleine symbolische asbewaring. De achterliggende gedachte hierbij is relaterend aan de échte natuurliefhebbers die van vogels hielden in het wild of specifiek bepaalde vogelsoorten hielden als hobbyisten.

Feit is dat vogels erg geliefd zijn bij een grote groep mensen.

Groene weiden met vogels, vlinders en wateroevers …

De echte natuurliefhebbers zoeken de groene weiden met stromende beekjes en prachtige struiken op, waar vogels en vlinders graag vertoeven. Oevers van natuurgebieden waar rust heerst en het getjilp van vogels en het gezoem van de bijen een lust is voor het gehoor.

Weer anderen voelen meer voor een praatgrage vogel als gezelschapsdier voor in huis.

Duo urnen met kleurrijke vogels in glas

Deze glazen duo urnen met mooie kleurrijke vogels, in prachtige kleuren, doen ook denken aan huiselijke vogelsoorten zoals de papegaai, parkiet en agapornis, de dwergpapegaai.

In elk geval doel ik hier op sociale vogels voor in huis of tuin, die veelal graag een maatje naast zich hebben om écht gelukkig in het leven te staan.

Ook een zeer herkenbare menselijke karaktertrek om het leven te willen delen met een zielsmaatje.

Duo urnen van glas met vogels om (groot)ouders te gedenken

De kleine glazen urnen met 2 vogels zijn tevens symbolisch erg mooi als duo urnen voor kinderen om bijv. de as van beide ouders of opa en oma te verenigen.

Deze kleine glazen vogel urnen en gedenkobjecten zijn door onze glaskunstenares gemaakt vanuit het hart, met liefde voor medemens en natuur.

Daarbij rekening houdend met de gevoelswereld van kinderen die bijv. opeens oma en opa moeten missen en op deze wijze hen beide op kleurrijke wijze kan gedenken en het op hun eigen kamertje kunnen plaatsen zonder dat het eng aanvoelt, maar juist goed het rouwproces ondersteunt.

Lieflijke tafereeltjes met vogels en gedenkbomen

De vogel urnen kunnen geplaatst worden met de bijbehorende glazen gedenkbomen, waardoor lieflijke tafereeltjes ontstaan.

De gedenkbomen of levensbomen van glas zijn in diverse afmetingen en bijpassende kleuren verkrijgbaar.

Verzending van deze glazen duo urnen is mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze duo urnen van glas eventueel verzenden, mocht u niet naar Heythuysen kunnen komen. U dient wel rekening te houden met betaling vooraf en verzendkosten.

Andere vogel urnen van glas

Indien u interesse heeft in een urn met vogel, zou u ook hier en hier nog even kunnen kijken, waar ook moderne kleine vogel urnen staan.