Bijzondere urn beelden van glas

Klik op foto voor informatie

Bijzondere glazen urn beelden ‘Verbondenheid’

Deze bijzondere urn beelden van glas met o.a. symboliek ‘Verbondenheid’ bestaan uit twee gedeeltes dik reliëfglas die op imponerende wijze, naar elkaar toebuigend, een mooie eenheid vormen op een gladde glazen sokkel.

De grillige binnenzijden van het glas, vergelijkbaar met rotswanden, kunnen symbolisch worden geïnterpreteerd voor ‘de grilligheid van het aardse bestaan’, de gladde buitenzijden staan voor het ‘na-aardse vredige Hemelse bestaan’.

Het middengedeelte kan voorzien worden van een ‘parel’, waarin onzichtbaar een beetje as bewaard kan worden.

Urn beeld met bijzondere symboliek ‘Geborgenheid’

Het design van het glazen urn beeld staat eveneens voor de symboliek ‘Geborgenheid’.

De ‘parel’ ligt tenslotte rustig onderin, geheel omsloten en ‘geborgen, veilig en vredig’.

Een ‘parel’ onder de mensen en ‘parels’ van urn beelden

Deze staat evenzo symbolisch voor ‘de dierbare’ in dit geval, het prachtmens, die een ‘parel’ was tijdens het bestaan hier op aarde, met een goed, warm hart vol mededogen.

Al met al zijn deze glazen urn beelden ‘Parels’, bedoeld voor iemand zeer speciaal.

Ook nog andere soortgelijke en bijzondere urn beelden

Heeft u interesse in een bijzonder en uniek urn beeld van dit genre, kijkt u dan ook nog even op de andere pagina’s van deze website. Als u hier klikt, komt u op de pagina van de mini urnen, van waaruit u weer naar de andere 4 soortgelijke pagina’s kunt gaan.

Hierbij heeft u keuze uit meerdere afmetingen en kleuren van het glas van de moderne urnen. Deze zijn deels uitgevoerd in zachte pasteltinten en deels in feller primair kleurgebruik, waardoor eenieder wel een mooie keuze naar het hart kan maken.

Verzending van de glazen urnen is niet mogelijk

Verzending van deze glazen urn beelden is helaas niet mogelijk, wegens een te groot risico op breuk tijdens het verzendproces.