Glazen druppel urnen

Klik op foto voor informatie

Druppel urnen van glas

Deze glazen druppel urnen in diverse vormen zijn geschikt om symbolisch as te bewaren in de marmeren sokkel of ledverlichtingsplateau.

De druppels zijn gemaakt van hoogwaardig kristal glas en opgebouwd met diverse kernen wat betreft kleurencombinaties en vormgeving.

Met mooie symboliek ‘in het licht staan’

Het bijzondere aan plaatsing op een ledverlichtingsplateau is dat de symboliek ‘in het licht staan’ ook nog betekenisvol kan zijn, hetgeen op deze wijze letterlijk en figuurlijk wordt uitgebeeld.

Het licht onder de druppel van kristal wordt door het glas heen gezonden. Het heldere glas met al zijn kleuren en vormen verlicht letterlijk en figuurlijk de directe omgeving van de druppel urn. Het straalt uit in zachte pasteltinten op achterwanden, met name lichte achterwanden, maar ook kastoppervlakken waar de druppel urn op staat.

Een glazen druppel voor ‘een traan, afscheid, gemis’

Al met al is een prachtige glazen druppel urn, die symbolisch staat voor ‘een traan, het afscheid, het gemis’ van een dierbare, een bijzondere en moderne wijze van gedenken. Zonder dat men een ‘echte’ urn ziet staan, maar gewoon een mooi kunstwerkje van glas, eert u gevoelsmatig de dierbare overledene.

Kleuren verstrengeling symbolisch voor ‘Verbondenheid’

De kleuren door elkaar heen kunnen geïnterpreteerd worden als ‘Verbondenheid’ met elkaar. Een mooie glazen druppel urn, goed gekozen naar het gevoel, kan troost bieden in een wereld van gemis en net dat beetje extra steun bieden om het rouwproces te kunnen doorstaan.

Indien gewenst vullen wij GRATIS de mini urn voor u, maar het is ook makkelijk te doen door u zelf of iemand die het voor u doet als u dat prefereert.

Verzending van de glazen druppel urnen is mogelijk, na betaling vooraf. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten via Postnl.

Voor nog meer druppel urnen van glas kunt u hier klikken.