Gedenk bomen van glas

Klik op foto voor collectie

Gedenk bomen in modern glas

Deze gedenkbomen in kleurrijk modern glas van meerdere glaskunstenaars zijn deels ook eventueel geschikt als mini urnen voor symbolische asbewaring, deels als kleine urn maar ook gedeeltelijk als grote urn voor volledige asbewaring.

Levensbomen ofwel gedenkbomen, in glas met meerdere afmetingen

Deze levensbomen ofwel gedenkbomen zijn deels in meerdere formaten leverbaar alsook in meerdere kleuren, variërend van pasteltinten tot feller kleurgebruik.

De gedenkbomen bevatten deels een reservoir onder de boom waar eventueel as in bewaard kan worden. Andere levensbomen kunnen aan achterzijde worden voorzien van een klein asbuisje, waar een beetje as in bewaard kan worden, voor symbolische asbewaring zogezegd.

Ambachtelijk, handgemaakte bomen van glas, ter herdenking

Alle herdenkingsobjecten zijn volledig ambachtelijk in handgemaakt fusing glas, door verschillende glaskunstenaars.

Iedere glaskunstenaar heeft bovendien zijn eigen unieke glastechnieken ontwikkeld, zodat een divers aanbod ontstaat op dit gebied.

Verzending van glazen gedenk bomen is deels mogelijk

We kunnen deze levensbomen merendeels verzenden qua grootte betreffende risico op breuk tijdens het verzendproces. Voor de grote bomen zou u persoonlijk naar Heythuysen kunnen komen.

Aangetekende verzending vindt plaats via Postnl, alsmede op afspraak voor ontvangst van het pakket wanneer het u uitkomt.

Andere levensbomen of gedenkbomen van metaal

Zoekt u een mooie levensboom ofwel gedenkboom van metaal kijkt u dan op de pagina van gedenktekens aan de wand. Daar vindt u bijzondere eigentijdse gedenkobjecten in diverse abstracte  vormen, maar ook in figuratieve vormgeving zoals bomen.

Ook deze kunnen worden voorzien van een kleine asbestemming aan de achterzijde van het kunstwerk, uit het zicht geplaatst. Niemand heeft enig vermoeden dat het een gedenkobject is als het bij u in huis hangt.

Bijzondere gedenkbomen

Het zijn stuk voor stuk bijzondere gedenkbomen waarbij u dus keuze heeft uit glas, meestal wat kleiner qua afmetingen of metaal met diverse afwerklagen in antiekzilver, brons, goudkleur of allerlei kleuren die met elkaar harmoniëren.