Urn beeldjes met hart

Klik op foto voor informatie

Unieke urn beeldjes met hart

Deze unieke urn beeldjes met mat geborsteld messing hart op de juiste plek zijn gemaakt door onze Poolse glaskunstenaar.

Ze spreken qua symboliek voor zichzelf nl. ‘Ware Liefde’ tussen 2 mensen. De glazen gedenkbeeldjes kunnen aan achterzijde worden voorzien van kleine as buisjes, om een kleine hoeveelheid as te kunnen bewaren van een geliefde.

Ook zijn de gedenkbeeldjes erg mooi om als mini duo urnen toe te passen om bijv. beide ouders te gedenken, die een Ware Liefdesband met elkaar hadden gedurende het aardse leven.

‘Ware liefde’ en ‘Verbondenheid’ op hoog niveau

De glazen urn beeldjes in abstracte vormgeving zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren. De sokkel is strak geslepen in antracietkleurig rookglas.

Door het moderne kleurgebruik zijn de urn beeldjes met name erg mooi in het moderne interieur. Het design is strak vormgegeven. Kortom, het gehele ontwerp is ook met liefde uitgevoerd en staat voor kwaliteit op hoog niveau.

Andere glazen hart urnen

Zoekt u naast deze as beeldjes met hart nog een ander soort hart urn.

Onze collectie hart urnen bestaat ook nog uit mini urnen met hart op natuurstenen sokkel of harten, die op een ledverlichtingsplateau staan met kleine asbestemming. De ledplateaus zijn leverbaar in wit en zwart, waarbij u keuze heeft uit vierkante en ronde vormgeving in twee maten.

De mond geblazen en handgemaakte harten in kristalglas zijn ook prachtig om te zien, waarbij elk hart weer uniek is qua intern kleurgebruik. Dat maakt de collectie bijzonder, terwijl deze mini hart urnen toch ook zeer betaalbaar zijn.

Ook is er een ruime keuze uit kleine hart urnen met glazen as doosjes in meerdere formaten. Hierbij kunt u weer keuze maken uit een enkel hart of twee harten op het deksel van het as doosje.

Een dergelijke uitvoering met twee glazen harten is natuurlijk ook erg mooi als kleine duo urn, voor bijv. een symbolisch gedeelte van de as van beide ouders of oma en opa.

Gratis as verwerking in urn beeldjes met hart

U kunt ervoor kiezen om de urn beeldjes met hart of andere hart urnen door ons te laten vullen, als u de as meeneemt naar Heythuysen. Dit is een gratis service van ons waar menigeen graag gebruik van maakt.

U kunt de urn dezelfde middag nog mee nemen naar huis als u van ver komt.

Verlijming van de as doosjes vergt wat meer tijd, hiervoor kunt u het beste op afspraak komen of na 16.00 uur tijdens de ‘gewone’ openingstijden, wanneer het over het algemeen wat rustiger is.

Verzending per post is eventueel mogelijk

Wilt u een urn beeldje met hart of hart urn thuis ontvangen, kunt u deze bestellen. Na betaling vooraf verzenden wij deze graag naar u toe. U dient wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten. Het pakketje kunt u volgen via Postnl.nl