Mini urnen met hart van glas

Klik op foto voor informatie

Mini urnen met glazen hart

Mini urnen met een hart van glas zijn een bijzondere manier om een dierbare te gedenken, zeker als dat hart symbolisch ‘in het licht staat’ met ledverlichting.

Met deze hart urnen in diverse kleuren, op ledverlichtingsplateau met asbestemming, maakt u dat niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk mogelijk.

De kleine urnen bevatten een prachtig mond geblazen, hand gemaakt, glazen hart, dat leverbaar is in diverse kleurstellingen.

Unieke kunst herinneringen met hart

De unieke kunst herinneringen zijn verkrijgbaar in twee maten en kunnen worden geplaatst op marmeren sokkels of op een ledverlichtingsplateau. Op deze wijze staan ze niet alleen symbolisch maar ook letterlijk ‘in het licht’.

De mini hart urnen bevatten onderin de sokkel van natuursteen of onderin het ledverlichtingsplateau een klein reservoir voor symbolisch as te bewaren.

Een hart, symbool voor ‘Liefde’

Een hart is natuurlijk hét ultieme symbool dat voor ‘Liefde’ staat en voor zichzelf spreekt.

Elk glasobject heeft door het ambachtelijk handwerk een unieke kern, die qua kleuren en vormgeving weer anders is ingevuld.

Het bijzondere hiervan is dat eenieder weer andere vormen ontdekt in het mond geblazen glas, waaruit men iets symbolisch kan halen, gebaseerd op ieders eigen emoties en levensverhaal.

Het heldere transparante kristalglas kan staan voor de onzichtbare, energetische, transparante Hemelse wereld, waarnaar uw dierbare is over gegaan.

Ook nog andere kleine hart urnen van glas met asdoosjes

Onze collectie gedenkobjecten en urnen bevat ook nog andere kleine hart urnen van glas met asdoosjes waar wat meer as in bewaard kan worden, indien u dat prefereert.

Hiervoor kunt u naar deze pagina gaan.

Het voordeel van de grotere asdoosjes is dat het deksel voorzien kan worden van een kaarsje of waxinelichtje achter het hart, waardoor het hart nog mooier uitkomt door het kaarslicht erachter.

Bovendien kunt u het glazen doosje ook toepassen als herinneringsdoosje met meerdere tastbare herinneringen van de dierbare overledene zoals sieraden, foto’s en bijv. een klein haarlokje.