Mini urnen met druppel

Klik op foto voor informatie

Mini urnen met druppels van glas

Mini urnen met druppels van glas is onze specialiteit. Hierbij heeft u grote keuze uit de meest prachtige kleuren in hoogwaardig kristalglas, allen mond geblazen en gemaakt met de hand, door gedreven kunstenaars uit Tsjechië.

Grootste collectie glazen druppel urnen in diverse vormen

Hierbij kunt u kiezen uit diverse vormen grote – en kleine glazen druppel urnen. Er zijn driehoekige druppels, maar ook ronde en platte vormen, in meerdere hoogtes. Allen met twee of drie kleuren door elkaar heen in het heldere glas.

Symbolisch voor afscheid, verdriet, verbondenheid …

De kleuren in de glazen druppels staan symbolisch voor ‘Verbondenheid’. Twee kleuren staan voor verbondenheid tussen twee mensen, drie kleuren voor drie personen of gezin met meerdere personen. Hierbij kunt u ook nog kiezen uit diverse kleuren, die u aanspreken, zodat ze ook op harmonieuze wijze integreren in uw interieur.

De druppels zelf staan symbolisch voor ‘afscheid’, het verdriet, in de vorm van een traan.

Ook urnen met abstracte bloem in glas

In dit genre urnen vindt u ook mooie uitvoeringen waarin het lijkt alsof een abstracte bloem verwerkt is in het glas. Een extra dimensie als eerbetoon aan de overledene, in het ‘hart’ van de druppel, ontluikend en naar Boven gericht …

Verzending van mini urnen is mogelijk!

Wilt u graag gebruik maken van onze service mbt verzending van deze mini urnen, dan is dat een eventuele optie.

Wel dient u rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten van € 10,95 binnen Nederland. Naar België liggen deze kosten wat hoger.

U kunt het pakketje via Postnl.nl volgen.

Bent u geïnteresseerd in een dergelijke mini urn en staat deze niet op deze pagina?

U kunt hier nog meer bijzondere druppel urnen van glas bekijken, mini urnen in zeer hoogwaardige kwaliteit kristalglas.