Bijzondere urnen ‘Verbondenheid’

Klik op foto voor informatie

Bijzondere urnen ‘Verbondenheid’ in glas/metaal

Deze bijzondere urnen met symboliek ‘Verbondenheid’ in metaal en glas met metaal zijn uniek ontworpen en geheel ambachtelijk vervaardigd.

Indien u een mooi gedenkobject zoekt in de vorm van een ‘gewoon’ kunstwerk voor tegen de wand en geen echte urn bent u bij ons op het juiste adres.

Alle kunstobjecten kunnen eventueel aan achterzijde worden voorzien van een of meerdere kleine as buisjes waardoor we van een ‘gewoon’ kunstobject een ‘ongewone’ mini urn kunnen maken of een bijzondere duo urn als er twee as buisjes achter geplaatst worden.

Abstracte ringvormen in metaal of in glas met metaal

Alle abstracte ringvormen zijn weer net wat anders qua design, bevatten ieder weer een andere symboliek op relationeel vlak. Maar ze behoren allemaal tot hetzelfde thema ‘Verbondenheid’.

Unieke bijzondere urnen op vlak ‘Verbondenheid’

Hierdoor ontstaat een unieke bijzondere urnen collectie met diverse gedachtes erachter waar menigeen zich in kan herkennen.

Mooie herinneringen zijn vastgelegd in unieke prachtige kunst herinneringen, waar eventueel dus ook een beetje as in bewaard kan blijven van de dierbare overledene.

Bijzondere as herinneringen voor in woonruimte

Traditionele urnen zijn vaak sober, terwijl men een dierbare graag herinnert in een gepaste ‘kleurrijke’ urn.

Zeker als de overledene een vrolijk persoon was voelt het heel wat beter om een mooi kleurrijk gedenkobject of urn in huis te plaatsen, waarbij men niet aan een echte urn denkt.

Een bijzondere urn ‘Verbondenheid’ als ‘kleurrijk’ eerbetoon

Een bijzondere urn met de herkenning van ‘Verbondenheid’ zal als een ‘kleurrijk’ eerbetoon wat goed voelt ook troost bieden voor de meeste nabestaanden.

Wij proberen samen met onze kunstenaars mooie kunstwerken te maken voor gedenkobject of gedenk urn voor een beetje as.

Andere moderne urnen op vlak van verbondenheid, saamhorigheid

Zoekt u een andere moderne urn ofwel gedenkobject voor een beetje as te bewaren, klikt u dan hier om naar de pagina mini urnen te gaan voor meerdere opties.

Verzending per post is helaas niet mogelijk

Helaas kunnen we deze gedenkobjecten niet per post verzenden. Het risico op breuk achten we te groot tijdens het verzendproces.

Voor deze kunstwerken zou u dus naar Heythuysen moeten komen.