Moderne mini urnen glas

Klik op foto voor informatie

Moderne glazen mini urnen

Deze moderne mini urnen van glas zijn erg speciaal en bevatten slechts een klein as reservoir in de natuurstenen sokkel of het plateau met ledverlichting.

Voor diegenen die veel waarde hechten aan symboliek op abstracte wijze zijn dit bijzondere gedenkobjecten.

De aparte vormgeving staat symbolisch voor ‘Saamhorigheid, verbondenheid en geborgenheid’. Wie heden ten dage een dierbare wil gedenken op eigen bijzondere en kunstzinnige wijze zijn dit fraaie moderne urnen.

Gedenktekens met symboliek ‘Verbondenheid’

De moderne mini urnen  staan voor ‘Verbondenheid’. Hierin zijn verschillende prachtige varianten voorradig.

De glasobjecten bevatten een ringvorm in het midden die de verbondenheid tussen beide personen nog eens extra benadrukt.

Het dunne lijntje er doorheen die beide kleurgedeeltes verbindt loopt door de ringvorm heen en zet de verbintenis kracht bij tussen hier, de aardse wereld en Gene zijde, de Hemelse wereld m.a.w. de ‘Verbondenheid en Ware liefde’ is voor eeuwig ongeacht de energievorm.

De kleine druppeltjes onderin de staande kleinere, eivormige glasobjecten worden op een ledverlichtingsplateau visueel nog eens extra aangelicht en hierdoor krachtiger.

Ze staan symbolisch voor de liefdevolle aardse energie die naar boven wordt gezonden. Ware liefde die kracht uitstraalt …

Moderne glazen urnen met symboliek ‘Geborgenheid’

De mini urnen van helder glas met dubbele spiraalvormen om elkaar heen staan voor ‘de veilige doorgang en overtocht naar de Andere Wereld’.

Ook van deze symboliek zijn meerdere uitvoeringen in liggend eivormig en staand eivormig model.

Mini urnen in modern glas met symboliek ‘Saamhorigheid’

De moderne mini urnen van glas met prachtige druppels, die als bellen mooi verdeeld in het glasobject zijn verwerkt, staan voor ‘Saamhorigheid’.

In het midden de ‘meest intieme verbondenheid van twee of meerdere gezinsleden’ bijv. ouders of ouders met kind en daar omheen de rest van de familie … ‘Samen’ in de transparante eivorm, onzichtbaar verbonden in het Heel Al …

Een eivorm staat altijd voor een nieuw begin

De eivorm staat altijd voor een nieuw begin … een overgang naar een nieuw leven, een nieuwe dimensie of energievorm … Dit is symbolisch erg mooi toegepast in deze gedenkobjecten in modern glas.

Verzending van deze glazen gedenkobjecten is mogelijk

Indien u een keuze heeft gemaakt uit deze mini urnen-collectie die goed voelt en u wilt het gedenkobject van glas thuis ontvangen, dan zou verzending eventueel mogelijk zijn.

U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt het pakketje volgen via www.postnl.nl

Voor bijpassende moderne luxe druppel-urnen kunt u hier klikken ofwel hier om naar desbetreffende pagina’s te gaan.