Moderne mini urnen glas

Klik op foto voor informatie

Moderne glazen mini urnen

Deze moderne mini urnen van glas zijn erg speciaal en bevatten slechts een klein as reservoir in de natuurstenen sokkel of het plateau met ledverlichting.

Voor diegenen die veel waarde hechten aan symboliek op abstracte wijze zijn dit prachtige gedenkobjecten.

De aparte vormgeving staat symbolisch voor ‘Saamhorigheid, verbondenheid en geborgenheid’. Wie heden ten dage een dierbare wil gedenken op eigen bijzondere en kunstzinnige wijze zijn dit fraaie moderne urnen.

Gedenktekens met symboliek ‘Verbondenheid’

De moderne mini urnen met kleuren door elkaar heen verstrengeld staan voor ‘Verbondenheid’. Hierin zijn verschillende prachtige varianten voorradig.

Van elke zijde is weer een geheel andere optiek, hetgeen het bijzonder maakt.

Via de kopse geslepen zijde kijk je helemaal het glasobject in, hetgeen een mooie dieptewerking geeft tussen de kleuren door en een soort van een doorgang, die symbolisch voor de doorgang naar gene zijde kan staan.

Moderne glazen urnen met symboliek ‘Geborgenheid’

De mini urnen van helder glas met dubbele spiraalvormen om elkaar heen staan voor ‘de veilige doorgang en overtocht naar de Andere Wereld’.

Op kopse zijden is ook hier een mooi ’tunnel’achtig effect te zien, een doorgang.

Mini urnen in modern glas met symboliek ‘Saamhorigheid’

De moderne mini urnen van glas met prachtige druppels, die als bellen mooi verdeeld in het glasobject zijn verwerkt, staan voor ‘Saamhorigheid’.

In het midden de ‘meest intieme verbondenheid van twee of meerdere gezinsleden’ bijv. ouders of ouders met kind en daar omheen de rest van de familie … ‘Samen’ in de transparante eivorm, onzichtbaar verbonden in het Heel Al …

Een eivorm staat altijd voor een nieuw begin

De eivorm staat altijd voor een nieuw begin … een overgang naar een nieuw leven, een nieuwe dimensie of energievorm … Dit is symbolisch erg mooi toegepast in deze gedenkobjecten in modern glas.

Verzending van deze glazen gedenkobjecten is mogelijk

Indien u een keuze heeft gemaakt uit deze mini urnen-collectie die goed voelt en u wilt het gedenkobject van glas thuis ontvangen, dan zou verzending eventueel mogelijk zijn.

U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt het pakketje volgen via www.postnl.nl

Voor bijpassende moderne luxe druppel-urnen kunt u hier klikken ofwel hier om naar desbetreffende pagina’s te gaan.