Urn beelden van brons

Klik op foto voor informatie

Bronzen urn beelden met symboliek ‘Verbondenheid’

Bovenstaande bronzen urn beelden symboliseren ‘Verbondenheid, vriendschap en liefde’.

De bijzondere mini urnen bevatten een rond as reservoir van zo’n 2 cm met 2,5 cm diepte, onderin de voet van zwart marmer. De kleine ruimte kan gedicht worden met een dopje en een plakviltje.

Het grotere grijze as reservoir van enkele andere beeldjes voor as is van kunsthars. Dit is ook slechts voor een gedeelte van de as, met opening en dekseltje aan de onderzijde, dat verlijmd dient te worden.

Mini urnen met beeldjes voor thuis

Symbolisch zijn de mini urnen fraaie gedenk beeldjes voor thuis en geschikt voor elk modern en klassiek interieur.

De beeldjes zijn verbronsd of verkoperd op een basis van tin, van hoogwaardige kwaliteit, die desalniettemin betaalbaar is.

Ook mooi als bronzen beelden zonder urn reservoir

Enkele beelden, te weten de ‘Paradijsvogels’ bevatten geen as reservoir in de natuurstenen voet. Deze zijn dus niet als mini urnen te gebruiken, maar slechts alleen als mooie gedenkobjecten zonder asbewaring. Denkt u hierbij aan bijv. beide ouders.

Deze zou u natuurlijk wel weer bij een mooie glazen urn kunnen plaatsen, waar het kleurgebruik in terug komt en het geheel een prachtige eenheid vormt.

Alle bronzen urn beeldjes zijn tenslotte ook erg mooi om zo in huis te plaatsen ter nagedachtenis van een of meerdere dierbaren.

En ook zonder asbewaring een bijzondere wijze van gedenken en een eerbetoon aan dierbaren.

Verzending van bronzen urn beeldjes is mogelijk

Wilt u graag een verbronsd mini urn beeldje thuis ontvangen, dan is verzending een optie.

Wij verzenden alles aangetekend met Track & Trace, zodat u het pakketje kunt volgen. Binnen Nederland betekent dit € 10,95 aan totale verzendkosten. Voor België liggen de verzendkosten wat hoger. De factuur dient vooraf te worden voldaan.

Andere glazen urn beeldjes ‘Ware Liefde’

Zoekt u een ander urn beeldje van glas met symboliek ‘Ware Liefde’ kijkt u dan op onze pagina urn beeldjes met hart