Urnen glas ‘Verbondenheid’

Klik op foto voor informatie

Glazen urnen met symboliek ‘Verbondenheid’

Deze urnen van glas staan symbolisch voor ‘Verbondenheid’.

Op prachtige, unieke en moderne, abstracte wijze wordt door de kunstenaar de altijd durende verbintenis vertaald in een glazen mini urn met kleuren in de kern, die daar elkaar heen verstrengeld zijn.

Voor diegene die in deze moderne tijd een dierbare wil gedenken op eigen bijzondere en kunstzinnige wijze zijn dit prachtige moderne urnen.

Gedenk urnen in modern jasje

U zou kunnen zeggen dat deze gedenkobjecten urnen zijn in een modern jasje, waarbij men alleen een fraai kunstwerk ziet staan.

Aan elke zijde ziet men weer een geheel andere optiek, hetgeen het bovendien speciaal maakt.

Via de kopse geslepen zijde kijk je helemaal het glasobject in, hetgeen een mooi 3D effect geeft tussen de kleuren door en een soort van een doorgang, die symbolisch voor de doorgang naar gene zijde kan staan.

Mini urnen in bijzonder mooi glas

De eivorm staat altijd voor een nieuw begin … een overgang naar een nieuw leven, een nieuwe dimensie of energievorm …

Dit is symbolisch erg fraai toegepast in deze gedenkobjecten in hoogwaardig modern kristal glas.

Urnen in glas met ‘Verbondenheid’ als prachtig thema

Deze urnen in glas met ‘Verbondenheid’ als thema zijn natuurlijk geen echte urnen te noemen, maar prachtige kunstzinnige gedenkobjecten waar men op symbolische wijze een beetje as in kan bewaren, indien deze op een holle marmeren sokkel of ledverlichtingsplateau worden geplaatst.

Het ledlicht heeft bovendien als mooie bijkomstigheid dat ’s avonds de kleuren van het kunstzinnige gedenkobject behouden blijven.

Verzending van de gedenkobjecten is mogelijk

Heeft u een keuze gemaakt uit deze urnen-collectie die goed voelt en u wilt het gedenkobject van glas thuis ontvangen, dan zou verzending eventueel mogelijk zijn.

U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt het pakketje volgen via www.postnl.nl

Voor andere moderne mini urnen in glas kunt u hier klikken om naar desbetreffende pagina te gaan.