Gedenkbomen voor de wand

Klik op foto voor informatie

Gedenkbomen aan de wand, modern en bijzonder

Deze gedenkbomen aan de wand zijn een nieuwe moderne wijze van gedenken en natuurlijk wel heel bijzonder te noemen, met name op symbolisch vlak. Ze stralen veelal rust uit met natuurlijke afbeeldingen zoals winterbomen en andere takken.

Alle gedenktekens voor de muur in de vorm van metalen bomen kunnen onzichtbaar aan de achterzijde worden voorzien van kleine as reservoirs in diverse afmetingen. Deze kunnen worden afgestemd op de grootte en ruimte achter het betreffend wandobject.

Moderne mini urnen aan de wand in design van gedenkbomen

Je zou dus kunnen spreken van moderne mini urnen, die groots aan de wand hangen.

Groots in de zin van groot, maar ook groots verwijzend naar een groots gebaar ter nagedachtenis.

Deze kunstzinnige wandobjecten zijn met name gemaakt van metaal, geheel op ambachtelijke wijze. Deze zijn prachtig voor diverse ruimtes in huis waar ze op gepaste wijze kunnen integreren.

Niemand zal ook maar enig vermoeden hebben dat achter het wandobject een as reservoir bevestigd is. Hierdoor is het een prachtige moderne wijze van gedenken, voor u en uw naasten.

Reguliere verzending van deze gedenkbomen is niet mogelijk

Voor deze mooie gedenkbomen kunt u het beste naar Heythuysen toe komen. We kunnen ter plekke voor u de as reservoirs vullen en bevestigen aan het uitgekozen wandobject.

Bovendien kunnen we deze niet via de post of normale transportdiensten verzenden. Het risico op schade is te groot tijdens het verzendproces. Speciale koeriersdiensten zijn te kostbaar.

Belangrijke grotere aankoop

Het betreft natuurlijk voor u ook een belangrijke grotere aankoop, die u wellicht ook graag ter plekke wilt aanschouwen om samen met uw naasten een goede keuze te maken uit het prachtige aanbod kunstobjecten, die geschikt zijn als uniek gedenkobject.

Andere gedenktekens voor aan de wand met vogels

Naast deze moderne gedenkbomen voor de muur, kunt u op deze website ook nog kijken bij onze gedenktekens met vogels voor aan de wand.

Maar ook bijzondere abstracte gedenkobjecten in metaal en in metaal met glas symbolisch staand voor ‘Verbondenheid’ kunt u hier zien.