Urn beelden van glas

Klik op foto voor informatie

Glazen urn beelden die ‘spreken’

Deze urn beelden van glas zijn mond geblazen en handgemaakt door glaskunstenaars uit Tsjechië en Polen.

Op abstracte wijze staan deze symbolisch voor ‘Liefde, geborgenheid en verbondenheid’. De beelden in hartvormen of abstracte vormgeving ‘spreken’ qua vormgeving wat dat betreft voor zich zelf.

Mini urn of ruimte voor kleine herinnering

Deze mini urnen met natuurstenen voet bevatten aan de onderzijde het as reservoir van 2 cm doorsnede en 2,5 cm diep, met dopje en extra plakviltje voor afdichting.

De as reservoirs van de mini urnen zijn eventueel ook geschikt voor opbergen van een ring, medaillon, haarlok, een gedichtje of andere kleine dierbare herinnering.

Gedenkobject van onderuit belicht

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een wit of zwart led plateau met ingebouwde verlichting en as reservoir aan de onderzijde, dat gedicht wordt met een zelfklevend klepje in dezelfde kleur.

Als het heldere licht door het glasobject schijnt, geeft dat een extra dimensie aan het gedenkobject en komen de kleuren in het glas prachtig uit.

Verzending van bijna alle urn beelden mogelijk

In de meeste gevallen is verzending van de glazen urn beelden mogelijk. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt het pakketje dan volgen via www.postnl.nl