Mini urnen met hart

Klik op foto voor informatie

Unieke mini urnen met hart in diverse afmetingen

Onze collectie hart-urnen bestaat uit mini urnen met hart op natuurstenen sokkel of harten, die op een ledplateau staan met kleine asbestemming. De ledplateaus zijn leverbaar in wit en zwart, waarbij u keuze heeft uit vierkante en ronde vormgeving in twee maten.

De mondgeblazen en handgemaakte harten zijn prachtig om te zien, waarbij elk hart weer uniek is qua intern kleurgebruik. Dat maakt de collectie bijzonder, terwijl deze urnen wel betaalbaar zijn.

Glazen hart-urnen met asdoosjes

Ook is er een ruime keuze uit kleine hart-urnen met glazen asdoosjes in meerdere formaten. Hierbij kunt u weer keuze maken uit een enkel hart of twee harten op het deksel van het asdoosje.

Een dergelijke uitvoering met twee glazen harten is natuurlijk ook erg mooi als kleine duo-urn, voor bijv. een symbolisch gedeelte van de as van beide ouders of oma en opa.

Momenteel ontvangt u GRATIS een ‘herinnering in glas’ bij de kleine urnen met een glasdoosje dwz een klein tekstplaatje met een liefdevolle gedachte, wat mooi bij het asdoosje geplaatst kan worden.

Wij kiezen de teksten qua kleur van het tekstplaatje die het mooist bij de kleine urn past. Dit kan per urn dus verschillen, omdat ze uniek zijn en variëren qua tekst en kleuropbouw.

Gratis asverwerking in urn

U kunt ervoor kiezen om de hart-urn door ons te laten vullen als u de as meeneemt naar Heythuysen. Dit is een gratis service van ons waar menigeen graag gebruik van maakt.

U kunt de urn dezelfde middag nog mee nemen naar huis als u van ver komt.

Verlijming van de asdoosjes vergt wat meer tijd, hiervoor kunt u het beste op afspraak komen of na 16.00 uur tijdens de ‘gewone’ openingstijden, wanneer het over het algemeen wat rustiger is.

Verzending per post is eventueel mogelijk

Wilt u een hart-urn thuis ontvangen, kunt u deze bestellen. Na betaling vooraf verzenden wij deze graag naar u toe. U dient wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten. Het pakketje kunt u volgen via Postnl.nl