Mini urnen met vogels

Klik op foto voor informatie

Bijzondere mini urnen met vogels van glas

Bijzondere mini urnen van glas met vogels zoals een mini urn met duif, kanarie en roodborstje, maar ook een mini urn met uil, nachtegaal, adelaar en zeearend kunnen erg betekenisvol zijn voor eenieder die een dierbare heeft verloren.

Vogel heeft vaak bijzondere betekenis

Een vogel staat vaak centraal in iemands leven, maar is op bijzondere wijze ook vaak aanwezig tijdens de overgang van dit aardse leven naar het Hiernamaals. Velen onder u hebben ons door de tijd heen al mooie bijzondere verhalen weten te vertellen.

Veel mensen zijn echte vogelaars en kunnen intens genieten van de vrolijke kleine fluiters in hun omgeving.

Anderen zijn weer zeer geïntrigeerd door de grootsheid van de roofvogels, die met de weidsheid van hun grote vleugels heerlijk kunnen zweven hoog in de lucht, symbolisch staand voor ‘vrijheid’. Zo herkent ieder voor zich weer bepaalde eigenschappen van vogels, die aanspreken.

Unieke vogel urnen, volledig handgemaakt

Deze unieke en bijzondere urnen met vogels zijn ontworpen en geheel ambachtelijk, met de hand, vervaardigd door een van onze glaskunstenaars, woonachtig in Polen.

Met liefde maakt ze voor ons in opdracht de moderne glazen gedenkobjecten met klein as reservoir voor symbolische asbewaring. Deze kunnen menigeen een steuntje in de rug bieden tijdens het moeilijke rouwproces door herkenning.

De vogels, veelal in vliegpositie, duiden een vertrek aan naar een andere bestemming. In dit geval de overgang naar het Hiernamaals. De gegraveerde gematteerde levensboom in het blanke glas staat in dit geval dus ook voor een gedenkboom.

Verzending per post is eventueel mogelijk

Deze gedenk urnen met vogels kunnen we eventueel verzenden via Postnl. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten van € 10,95 (incl. track & trace) en betaling vooraf.

Andere glazen urnen met vogels

Zoekt u nog een ander soort mini urn met glazen vogels, klikt u dan hier.