Kleine urnen met vogels in glas

Klik op foto voor informatie

Kleine glazen urnen relaterend aan de natuur

Deze kleine urnen van glas zijn gemaakt voor gedeeltelijke asbewaring. De overwegend groene basiskleuren van de asdoosjes zijn bewust toegepast door de glaskunstenares. De achterliggende gedachte hierbij relaterend aan de échte natuurliefhebber …

Groene weiden met vogels, vlinders en wateroevers …

Denkt u hierbij aan groene weiden met stromende beekjes en prachtige struiken, waar vlinders en vogels graag vertoeven. Oevers van natuurgebieden waar rust heerst en het getjilp van vogels en het gezoem van de bijen een lust is voor het gehoor. Deze glazen urnen zijn voorzien van mooie vlinders en vogels, in rustige natuurlijke kleuren, maar ook harten.

Ook duo-urnen van glas met vlinders, vogels en harten

De kleine urn doosjes met 2 vlinders, vogels en harten zijn tevens symbolisch erg mooi als duo urnen, voor bijv. de as van beide ouders te verenigen. Deze bijzondere, kleine glazen mini urnen en gedenkobjecten van onze glaskunstenaars zijn gemaakt vanuit het hart, met liefde voor medemens en natuur.

Gedenkbomen, van onderuit belicht …

Daarnaast bestaat de collectie ook uit bomen, bedoeld als gedenkboom, een levensboom, van onderuit belicht d.m.v. een wit of zwart ledplateau. Elk ledplateau bevat een onzichtbaar reservoir aan de achterzijde of onderin voor symbolische asbewaring in een kleine hoeveelheid

Verzending van deze gedenkobjecten is mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze kleinere urnen van glas eventueel verzenden, mocht u niet naar Heythuysen kunnen komen. U dient wel rekening te houden met betaling vooraf en verzendkosten.