Kleine urnen met vogels in glas

Klik op foto voor informatie

Kleine glazen urnen met vogels

Deze kleine urnen met vogels van glas zijn gemaakt voor gedeeltelijke asbewaring. De overwegend groene basiskleuren van de as doosjes zijn bewust toegepast door de glaskunstenares. De achterliggende gedachte hierbij is relaterend aan de échte natuurliefhebber.

Groene weiden met vogels, vlinders en wateroevers …

Denkt u hierbij aan groene weiden met stromende beekjes en prachtige struiken, waar vogels en vlinders graag vertoeven. Oevers van natuurgebieden waar rust heerst en het getjilp van vogels en het gezoem van de bijen een lust is voor het gehoor. Deze glazen urnen zijn voorzien van mooie vogels, in rustige natuurlijke kleuren.

Ook duo urnen van glas met vogels

De kleine glazen urn doosjes met 2 vogels zijn tevens symbolisch erg mooi als duo urnen, voor bijv. de as van beide ouders of opa en oma te verenigen. Deze kleine glazen vogel urnen en gedenkobjecten zijn door onze glaskunstenares gemaakt vanuit het hart, met liefde voor medemens en natuur.

Lieflijke tafereeltjes, die ‘met liefde’ zijn gesigneerd

De kleine urnen zijn allen voorzien van losse glazen deksel waarop lieflijke tafereeltjes zijn gemaakt van 1 of meerdere vogels. De glazen urnen zijn bovendien door onze kunstenares op zijn Grieks gesigneerd ‘Met liefde’, hetgeen natuurlijk een mooie bijkomstigheid is voor deze urnen met vogeltjes.

Gedenkboom plaatsen en gedenklichtje of kaarsje branden

U kunt op het glazen deksel van de vogel urnen een kaarsje of gedenklichtje plaatsen ter gedenking. Het kaarslicht achter de vogel maakt het glas alleen maar mooier.

Ook zijn er gedenkbomen ofwel levensbomen van glas in bijpassende kleuren om naast de urn te plaatsen. De combinatie zorgt voor een mooi geheel.

Verzending van deze gedenkobjecten is mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze kleinere urnen van glas eventueel verzenden, mocht u niet naar Heythuysen kunnen komen. U dient wel rekening te houden met betaling vooraf en verzendkosten.

Andere vogel urnen van glas

Indien u interesse heeft in een urn met vogel, zou u ook hier en hier nog even kunnen kijken, waar ook moderne kleine vogel urnen staan.